Connect with us

Oh! Media

Tinggal Suami Untuk Bersama ‘Skandal’, Wanita Ini Buntu Apabila Dapat Tahu..

Oh! Tidak

Tinggal Suami Untuk Bersama ‘Skandal’, Wanita Ini Buntu Apabila Dapat Tahu..

Di media sosial, sering kali kita didedahkan dengan pelbagai kisah kecurangan pasangan berumah tangga sama ada isteri atau suami. Walaupun seperti tidak masuk akal, hal-hal sebegini sememangnya berlaku.

ADVERTISEMENT

BACA: Patah Balik Rumah Sebab Tertinggal Barang, Kantoi Isteri Curang Dengan Lelaki Lain

Seperti perkongsian aktivis sosial, Syed Azmi ini, seorang wanita memohon pandangan bagaimana untuk menyelesaikan masalah yang membelenggu dirinya.

Dalam pengakuan itu, wanita ini mendakwa telah menjadi mangsa penipuan seorang lelaki sehingga dia bercerai dengan suami.

Menurutnya, dia telah termakan kata-kata manis lelaki itu yang berjanji untuk mengahwininya. Namun, lelaki itu tiba-tiba berubah secara drastik.

syed azmi

Wanita ini berasa tertipu apabila dia dilayan secara acuh tidak acuh. Lelaki itu juga telah mempunyai kekasih lain yang merupakan seorang ibu tunggal.

Bercerita dengan lebih lanjut, lelaki itu sebelum ini pernah kantoi menyimpan gambar dan video lucah wanita dalam satu aplikasi rahsia di dalam telefon.

curang dengan suami

Malah, dia turut diugut untuk menyebarkan gambar tidak senonohnya jika perkara ini diketahui orang lain. Dia juga bimbang masa depannya akan musnah.

Kredit: Syed Azmi

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media berkaitan isu viral dan trending di media sosial.

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

To Top