Connect with us

Oh! Media

Tawaran KFC Murah Di Whatsapp & Media Sosial Lain Adalah Palsu

Oh! Tidak

Tawaran KFC Murah Di Whatsapp & Media Sosial Lain Adalah Palsu

Semalam korang ada perasan tak pasal KFC ada buat promosi kaw-kaw dengan harga RM20 jer dekat whatsapp dan sebagainya? Kalau korang nak tahu, ianya adalah palsu gais.

ADVERTISEMENT

Menerusi laporan Harian Metro, KFC Malaysia menasihatkan semua agar tidak membuat sebarang tindak balas terhadap promosi tersebut, apatah lagi membalas atau berkongsi promosi berkenaan.

Pihak KFC juga berharap agar korang dapat kongsikan kepada keluarga atau rakan-rakan korang bahawa promosi tersebut adalah palsu.

Kami ingin mengingatkan orang ramai supaya berhati-hati dengan tawaran promosi menarik yang tidak berkaitan dengan KFC Malaysia.

Jika anda menemui sebarang kegiatan penipuan di media sosial, laman web dalam talian atau mana-mana platform komunikasi dan pesanan, kami menggesa anda untuk tidak berkongsi maklumat peribadi.

Sila rujuk laman web rasmi KFC Malaysia dan saluran media sosial yang mempunyai tanda biru untuk berita terkini dan promosi berterusan yang sah.

Macam-macam kaedah yang mereka buat dan sanggup gunakan nama besar seperti KFC ni untuk menipu orang. Apapun, kita semua kena berhati-hati dan jangan mudah terpedaya gais.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas