Connect with us

Oh! Media

Taktahu Nak Buat Apa Masa PKP? Astro Bagi Lebih 10 Saluran Percuma Untuk Hilangkan Bosan Dirumah

Oh! Tidak

Taktahu Nak Buat Apa Masa PKP? Astro Bagi Lebih 10 Saluran Percuma Untuk Hilangkan Bosan Dirumah

Taktahu nak buat apa di rumah masa PKP? Jangan risau sebab Astro ada tawaran menarik kepada semua pengguna Astro dan secara tak langsung dapatlah hilangkan bosan korang semasa berada di rumah. Ada banyak saluran yang korang boleh akses secara percuma tau, guna aplikasi Astro Go pun boleh gais.

ADVERTISEMENT

Korang boleh mengikuti isu semasa di saluran berita secara percuma di saluran CNN, Aljazeera, Astro Awani, BBC World News, CNA, CNBc, Bernama, ABC Australia dan juga Bloomberg. Pergh! Banyak betul. Tinggal pilih je mana yang korang nak layan.

Bukan untuk orang dewasa je tau, Astro juga tak lupa untuk hiburkan anak-anak korang di musim PKP ni dengan saluran di bawah Kids Pack secara percuma gais. Korang boleh bagi anak-anak korang menonton Nicklodean, Cartoon Network, Nick Jr dan Boomerang. Bukan anak-anak je, kalau korang nak layan sekali pun apa salahnya. Kah!

Pergh! Syok gila. Tapi korang boleh layan kesemua saluran percuma yang diberi Astro ini sehingga 26 Januari 2020 ni jer. Tapi taktahulah kalau tiba-tiba PKP ni sambung lagi, kot-kot Astro nak extend kan lagi ke? Apapun, stay safe gais.

Kredit: Astro

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

To Top