Connect with us

Oh! Media

Suami Kurung Isteri Sebab Tak Siapkan Sarapan Pagi

Oh! Tidak

Suami Kurung Isteri Sebab Tak Siapkan Sarapan Pagi

Dalam hidup berkeluarga, sikap tolong-menolong dan memahami antara satu sama lain perlu ada supaya tidak berlaku sebarang pertelingkahan atau pergaduhan.

ADVERTISEMENT

Sebelum ini, berlaku satu kejadian dimana seorang lelaki dijatuhi hukuman penjara disebabkan mengugut seorang kakaknya secara jenayah kerana wanita tersebut tidak memasak nasi.

BACA : Lelaki Dipenjara Gara-Gara Ugut Bunuh Kakak Sebab Tak Masak Nasi 

Namun, kali ini pula berlaku apabila seorang suami bertindak mengurung isterinya di sebuah pangsapuri di Bandar Bukit Tinggi, Klang kerana tidak menyediakan sarapan pagi untuknya pada Isnin, lapor Sinar Harian.

Asisten Komisioner, Shamsul Amar Ramli selaku Ketua Polis Daerah Klang Selatan berkata kejadian yang berlaku pada jam 7.15 pagi dikatakan mangsa, 27 tahun ditolak pada bahagian kepala dan badan oleh suaminya hingga terjatuh.

Mangsa dikunci dari dalam rumah. Bukan itu saja, telefon bimbit mangsa juga turut disimpan oleh suspek supaya isterinya tidak menghubungi orang lain.

Tambahnya ketika dihubungi Sinar Harian, mangsa telah meminta jiran depan rumahnya untuk menghubungi polis dan telah datang ke rumah mangsa bagi melepaskan suri rumah tersebut sebelum dibawa ke balai polis untuk membuat laporan.

Pun begitu, pasukan polis juga berjaya memberkas suspek di rumah yang sama pada jam 5.15 petang dan suspek mengaku bahawa dia terlibat dalam kes tersebut.

Semakan mendapati suspek mempunyai satu rekod lampau berkaitan jenayah dan siasatan lanjut akan diteruskan selepas permohonan reman di Mahkamah Klang pada Selasa.

Kredit : Sinar Harian

+Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas