Connect with us

Oh! Media

Sorok Dalam Bilik Air Tanpa Baju, Wanita Dicekup Berkhalwat Dengan Lelaki Orang

Oh! Tidak

Sorok Dalam Bilik Air Tanpa Baju, Wanita Dicekup Berkhalwat Dengan Lelaki Orang

Seorang lelaki yang merupakan suami orang dicekup sedang berkhalwat dengan seorang perempuan bukan Islam di sebuah motel Taman Seroja, Kulim. Lelaki yang berumur 39 tahun dan perempuan yang berusia 41 tahun itu dicekup pada jam 12.40 tengah hari semalam selepas pihak mendapat maklumat awam.

ADVERTISEMENT

Menurut laporan Harian Metro, semasa pihak berkuasa mengetuk pintu, lelaki tersebut membenarkan pemeriksaan dijalankan dalam motel tersebut, siap berpakaian lengkap lagi. Perbuatan terkutuk mereka itu akhirnya kantoi selepas pihak berkuasa menjumpai seorang wanita warga Indonesia yang sedang menyorok didalam tandas tanpa baju.

Ketua Penguat Kuasa Pejabat Agama Daerah Kulim (PADK) Azwan Azman berkata hasil siasatan lanjut mendapati lelaki tersebut bekerja sebagai pengawal keselamatan di sebuah pasaraya yang baru saja 2 tahun berkahwin dan masih mempunyai anak. Perempuan tersebut juga mengaku sudahpun berkahwin, tetapi suaminya duduk di Indonesia.

Mereka berdua ditahan dan kes disiasat mengikut Seksyen 25 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Kedah 2014. Semoga kita semua dijauhkan dari perkara sebegini ya gais.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca psangan dicekup khalwat di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

To Top