Connect with us

Oh! Media

Pesakit Ini Bertindak Terjun Dari Tingkat 6 Hospital

Oh! Tidak

Pesakit Ini Bertindak Terjun Dari Tingkat 6 Hospital

Sebentar tadi, seorang lelaki bertindak untuk terjun dari tingkat enam di Hospital Wanita dan Kanak-Kanak, Sabah yang dipercayai tertekan akibat dijangkiti wabak Covid19. Sesuatu benda yang kita taknak dan terjadi dekat diri kita, memang tertekan lah kan?

ADVERTISEMENT

Walaubagaimanapun, mangsa yang berusia 64 tahun yang juga merupakan penghidap kanser itu terselamat selepas tersangkut di bumbung tingkat tiga hospital berkenaan. Selepas menerima panggilan kecemasan, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) terus bergegas ke tempat kejadian.

Punca sebenar kejadian masih belum diketahui lagi. Pihak polis akan membuat siasatan lanjut dan mencari punca sebenar kenapa perkara ini terjadi termasuk mengambil keterangan dari suspek yang sedang dirawat di hospital sama akibat mengalami kecederaan parah. 

Kita kena kuatkan semangat dan terus bersabar apabila ditimpa dugaan. Ohmedia doakan semoga pakcik ni cepat sembuh. Korang pun sama gais, jangan lupa untuk sentiasa ikut SOP yang telah ditetapkan kerajaan untu mencegah wabak ini dari dijangkiti.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca pakcik terjun dari tingkat 6 terselamat di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

To Top