Connect with us

Oh! Media

Peguam, Nurul Hafidzah Beri Pesanan ‘Pedas’ Buat Pemfitnah, Anggap Mereka Pamerkan Kebod*han Maksimum

nurul hafidzah

Oh! Tidak

Peguam, Nurul Hafidzah Beri Pesanan ‘Pedas’ Buat Pemfitnah, Anggap Mereka Pamerkan Kebod*han Maksimum

Hangat betul nama peguam ni sekarang sehinggakan tiap-tiap hari diserang netizen. Namun, Nurul Hafidzah nampaknya tak mendiamkan diri selepas mengeluarkan pesanan pedas buat pemfitnah dirinya.

ADVERTISEMENT

BACA: Netizen Persoal Peguam Bela Siti Bainun Boleh Berzapin Pula

Pesanan itu dikongsikan di Instagram yang mahukan pendidikan undang-undang diajar sejak bangku sekolah lagi. Ini kerana, dia melihat ramai yang menunjukkan ‘kebodohan’ masing-masing tentang undang-undang tanpa memahami perkara itu.

Sama sahaja, 2×5

Pendidikan undang-undang asas patut bermula dari sekolah. Sebab buktinya masih penuh merata-rata orang yang mempamerkan kebodohan maksimum, yang tak faham hujung pangkal, proses, sebab dan lain-lain. Tak kisahlah professional, terpelajar, dan apapun status sosial ekonomi mereka. Sama sahaja. 2×5.

Dalam hantaran berkenaan, Hafidzah tidak menyebut nama mana-mana pihak, namun jelas memerli golongan pemfitnah yang menfitnah dirinya dengan memberi tips untuk masuk ke syurga.

Sapa-sapa nak masuk syurga. Boleh ikut tips ni. Buat fitnah. Atau percaya fitnah yang dibuat. Sebarkan fitnah itu. Sambut menyambut fitnah.

Sebelum ini, ramai netizen melemparkan kata-kata kesat buat peguam ini kerana telah mewakili pemilik Rumah Bonda, Siti Bainun yang didakwa telah mendera seorang remaja Sindrom Down, Bella.

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

Ke Atas