Connect with us

Oh! Media

Ubah Gambar Dr Noor Hisham Tidak Pakai Seluar Ketika Sidang Media, Polis Buka Kertas Siasatan Ke Atas MGAG

Oh! Tidak

Ubah Gambar Dr Noor Hisham Tidak Pakai Seluar Ketika Sidang Media, Polis Buka Kertas Siasatan Ke Atas MGAG

Baru-baru ini, ada satu gambar tular di media sosial yang menunjukkan Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah sedang mengadakan sidang media di rumah dengan hanya memakai seluar dalam dan kain pelikatnya. Kurang ajar betul, nak buat lawak pun berpada-pada jugalah. 

Setelah sedar dengan pelbagai reaksi negatif dari netizen, MGAG telahpun memadam posting tersebut, mereka dahpun meminta maaf dan mengatakan hanya ingin selitkan gurauan dalam situasi yang agak tegang ketika ini.
Menerusi laporan Harian Metro, polis telah membuka kertas siasatan ke atas akaun Facebook MGAG yang telah sebarkan gambar aib Ketua Pengarah Kesihatan tersebut. Kertas siasatan ini dibuka atas laporan yang telah dibuat di Senawang mengikut Seksyen 509 Kanun Keseksaan dan Seksyen 233 Akta Komunikasi 1998. 
Jangan ingat lawak yang korang buat tu akan diterima semua orang. Fikir jauh sikit supaya tidak memudaratkan diri kelak. Apapun, diucapkan terima kasih kepada Dr Hisham kerana sehingga sekarang tidak pernah berputus asa menjalankan tugas dan semoga akan terus kuat berkhidmat demi Malaysia.
Kredit: Harian Metro

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top