Connect with us

Oh! Media

Wanita Maut Jatuh Dari Tingkat Atas Suria KLCC

Oh! Tidak

Wanita Maut Jatuh Dari Tingkat Atas Suria KLCC

Malam tadi berlaku satu kejadian dimana seorang wanita dilaporkan meninggal dunia di pusat beli-belah Suria KLCC, Kuala Lumpur. Apa kes ni?

ADVERTISEMENT

Menurut satu perkongsian di Twitter, @fadmnf memuatnaik satu gambar dan mengatakan individu berkenaan telah jatuh dari tingkat atas.

Gila la. Ada orang jatuh dari tingkat 4 ke C kat Suria KLCC. Kali pertama tengok depan mata.

Dalam satu ciapan berlainan, pengguna Twitter itu berkongsi satu gambar lain yang menunjukkan mayat itu telahpun ditutup dengan khemah.

Aku rasa diorang dah prepare kalau ada apa-apa kes. Sebab laju je ada benda ni.

Korang rasa apa yang berlaku sebenarnya? Semoga semuanya dipermudahkan..

Kredit: Twitter @fadmnf

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas