Connect with us

Oh! Media

Ibu Kandung Bersama Teman Lelaki Dera Anak Sehingga Meninggal Dunia

Ibu dera anak

Oh! Tidak

Ibu Kandung Bersama Teman Lelaki Dera Anak Sehingga Meninggal Dunia

Tanggungjawab ibubapa bagi membesarkan anaknya adalah dengan didikan yang secukupnya dan bukannya mendera. Inilah yang terjadi apabila seorang ibu tergamak mendera anak kandungnya sendiri sehingga meninggal dunia. Apa kes ni?

ADVERTISEMENT

BACA : Kanak-Kanak Disyaki Jadi Mangsa Dera Bapa, Dipaksa Mengemis Di Chow Kit

Kejadian berlaku di Bandar Baru Bangi pada minggu lepas dan wanita tersebut didakwa melakukan pembunuhan itu bersama teman lelakinya di Mahkamah Majistret hari ini. Walaubagaimanapun, tiada pengakuan dibuat kedua-dua mereka.

Sumber gambar: Berita Harian

Menurut laporan Berita Harian, tertuduh berusia 35 tahun yang merupakan ibu kandung kepada si mangsa didakwa sengaja membunuh mangsa bersama teman lelakinya yang berusia 34 tahun di sebuah rumah di Seksyen dua, Bandar Baru Bangi, antara jam 6.30 pagi hingga 10.41 malam pada 2 September lalu.

Kedua-dua mereka dituduh dibawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan dan dibaca bersama dengan Seksyen 34 Kanun Keseksaan.

Pada awalnya, mangsa mengalami cedera parah di bahagian badan kerana disyaki didera ibu kandungnya bersama teman lelaki. Kemudian, mangsa dimasukkan ke sebuah hospital swasta sebelum disahkan meninggal dunia.

Allahu, kesian dekat budak tu. Apalah salah dia sampai diperlakukan sebegitu. Semoga kita semua dijauhkan dari perkara sebegini.

Kredit: Berita Harian

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.  

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

To Top