Connect with us

Oh! Media

Akka Nasi Lemak Akui Badan Susut, Selalu Menangis Dan Hidup Tak Tenang Lepas Viral

nasi lemak

Oh! Lifestyle

Akka Nasi Lemak Akui Badan Susut, Selalu Menangis Dan Hidup Tak Tenang Lepas Viral

Tak semua orang sebenarnya mahukan kehidupan popular dan dikenali ramai orang. Mungkin pada awalnya, itulah yang dimahukan tetapi lama kelamaan kita akan rasa itu bukanlah kehidupan yang baik.

ADVERTISEMENT

Itulah apa yang dihadapi seorang peniaga yang dikenali dengan nama Akka Nasi Lemak selapas kuasa viral banyak mengubah kehidupannya daripada seorang yang susah menjadi senang.

BACA: Dalam Banyak Nasi Lemak Ni, Mana Satu Favourite Korang?

Orang ramai sanggup beratur panjang seawal subuh demi mendapatkan Akka Nasi Lemak hasil air tangannya.

nasi lemak

Sangeeta bagaimanapun meluahkan keadaannya selepas viral dalam satu rancangan televisyen Tamil dan dapat dilihat badannya semakin susut.

Dalam rancangan itu, Sangeeta mendedahkan dia bukan hanya menerima sokongan tetapi turut terpaksa berdepan dengan kecaman, hinaan dan gangguan daripada pihak yang tidak senang duduk melihat perniagaannya maju.

Akka Nasi Lemak berniaga dengan tenang selama 13 tahun tetapi sekarang berniaga dalam tekanan…

Sangeeta yang sudahpun berniaga nasi lemak selama lebih 13 tahun itu turut meluahkan kehidupannya tidak seperti yang dianggap orang. Ramai yang menyangkakan kehidupannya kini lebih mewah tetapi hakikatnya mereka 4 beranak masih tinggal di rumah sewa yang kecil dan bergelut untuk mencari makan.

https://www.tiktok.com/@billioners_1111/video/7233710913960889601?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7231841434641516034

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Lifestyle

30 Hari Paling Trending

Ke Atas