Connect with us

Oh! Media

Watsons Hair Affairs Kembali, Boleh Menang Dyson Airwrap, Rebat Segera, Servis Rambut Percuma!

Branded

Watsons Hair Affairs Kembali, Boleh Menang Dyson Airwrap, Rebat Segera, Servis Rambut Percuma!

Selain muka dan badan, rambut juga bahagian penting yang perlu diberi perhatian. Sebab itulah rambut digelar sebagai mahkota. Pesta rambut terbesar kini kembali di Watsons! Kali ini cukup istimewa kerana Watsons bekerjasama dengan penata rambut selebriti, Cody Chua, pengasas salun A Cut Above, Datin Winnie Loo dan Naib Presiden Persatuan Pereka Rambut Asia, Glen Hew.

Mereka akan berkongsi tips berguna untuk penjagaan rambut di Watsons Glow TV. Jadi, jangan lupa untuk menonton di saluran Youtube Watsons untuk mendapatkan nasihat dari pakar rambut terkenal ini.

Ada banyak hadiah untuk dimenangi selain ganjaran menarik menanti pelanggan setia Watsons juga. Pembeli dengan jumlah tertinggi bulanan berpeluang untuk bawa pulang Dyson Airwrap (6 unit).

Bukan itu sahaja, ada rebat segera RM10 dengan pembelian RM120 dan ke atas untuk produk penjagaan rambut di stor dan online. Apa kata cuba pek percubaan Palmer’s Conditioning Shampoo, hanya RM3* sahaja untuk pembelian dengan pembelian (PWP). Baca lebih lanjut di SINI.

Tips jaga rambut sihat dan bermaya

Pilih warna produk pewarna rambut betul

Cadangan warna terbaik adalah dengan kekal pada 2 tahap warna asli rambut. Pemilihan warna rambut pada asas lebih sejuk seperti warna kelabu dan violet.

Boleh bereksperimen dengan warna rambut menggunakan produk seperti Garnier, Cielo dan Mise En Scene.

Aneka warna menarik dan sedang trending untuk dicuba seperti Sakura Pink, beige, Copper dan Ash boleh dicuba. Check out rangkaian produk pewarna rambut di Watsons untuk transformasi rambut idaman sekarang. Kami cadangkan penggunaan produk dari Revlon, Hair Systems by Watsons, BIgen & IESE Creamy Bubble Color. Beli DI SINI.

Rawat rambut rosak

Bagi mengelakkan kerosakan rambut bertambah teruk, gunakan produk rawatan. Ratakan secara perlahan-lahan keseluruhan rambut dengan tangan. Tapi elakkan serum mengenai akar rambut produk berlebihan. Tips ini penting untuk mengelak dari rambut kelihatan berminyak.

Pastikan pemakaian serum rambut dibuat secara lembut dan perlahan-lahan. Jangan sesekali menarik rambut kerana perbuatan ini akan merosakkan bahagian penting berkenaan. Apa kata cuba produk Hair Systems by Watsons, Tsubaki, Mise En Scene, Ellips Hair Vitamin dan banyak lagi produk berkualiti DI SINI.

Guna produk bebas bahan kimia

Rangkaian shampu Naturals dari Watsons adalah lebih selamat kerana melindungi kulit kepala dan melindungi folikel rambut. Tidak semua kita boleh kawal di persekitaran yang boleh merosakkan rambut. Jangan risau semua itu kerana sekurang-kurangnya kita boleh memilih shampu yang digunakan.

Bahan kimia yang rendah kuantitinya dalam shampu Naturals menjadikan rambut lebih sihat. Untuk itu, pilih produk untuk rambut mengikut kesesuaian jenis rambut seperti &honey, Naturals by Watsons, Good Virtues Co dan Love Beauty & Planet. Buat pembelian DI SINI.

Watsons Hair Fair
Jom bersama-sama miliki rambut lebat dan sihat dengan mengunjungi acara istimewa Watsons di:

Lokasi: 1 Utama Shopping Centre, GF Centre Court
Tarikh: 23 hingga 29 Ogos 2022

Jumpa di sana!

Jangan ketinggalan promosi terhebat Watsons dengan memuat turun app Watsons dan menjadi ahli sekarang. Muat turun di sini App Store, Google Play atau App Gallery. Untuk info lanjut, ikuti Watsons di Facebook, Instagram atau website.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas