Connect with us

Oh! Media

Produk Air Purifier Ini Boleh Membasmi 99.9% Kuman & Virus? Biar Betul?

Branded

Produk Air Purifier Ini Boleh Membasmi 99.9% Kuman & Virus? Biar Betul?

Selepas Delta muncul pula varian baru Omicron, memandangkan kita sudah mula hidup dalam persekitaran pandemik, semestinya kita nak lindung diri dan keluarga dengan memastikan udara di sekeliling bebas dari kuman. Tapi, macam mana nak buat?

Haa, korang dah tak perlu pening lagi sebab Oh! Media nak share sikit dengan korang satu produk yang terbukti berkesan dalam memberi pengudaraan bebas kuman iaitu b-Mola. 

Produk b-Mola ini tak perlu sangkal lagi keberkesanannya sebab telah digunakan di lebih 100 hospital, stesen metro dan bank di seluruh Hong Kong dan Singapura tau. Macam kena ada kat rumah je!

Disebabkan terbukti keberkesanannya, produk ini telah sold out pada Julai 2021 dan sedang dalam proses untuk restock semula produk-produk di pasaran. Haa, nampak tak ramai yang tergila-gilakan produk ni!

Reka Bentuk Yang Efisien Memudahkan Pengguna Untuk Bawa Ke Mana Sahaja

Kalau korang nak tau, saiz b-Mola yang kompak dan bertali memudahkannya untuk dibawa ke mana saja. Korang secara tak langsung boleh menikmati udara yang segar, bersih dan bebas dari kuman tak kira di mana korang berada. Nak letak dalam kereta, rumah tamu dan dalam bilik pun boleh.

Bukan itu sahaja, b-Mola juga hadir dengan variasi warna bergaya seperti biru muda, kuning air, merah jambu dan tidak ketinggalan hadir dengan reka bentuk b-Duck edisi terhad yang sangat sesuai untuk kanak-kanak! 

Disebabkan produk ini mempunyai reka bentuk dan warna yang bergaya, korang tak perlu risau lagi untuk meletakkan ia di dalam rumah kerana ia sesuai dengan semua jenis hiasan dalaman rumah korang.

Tapi, apa antara kebaikan produk b-Mola inikan sampai lebih 100 hospital dan banyak lagi tempat awam di luar sana pakai produk ini? 

Teknologi Penyerapan & Penguraian Yang Diiktiraf FDA

Produk b-Mola ini mempunyai gred perubatan yang telah diiktiraf daripada FDA sebagai pembersih mudah alih. 

Bukan itu sahaja, ia juga dapat membantu untuk menghapuskan 99.9% human coronavirus, virus H3N2 dan selsema H3N2. Wow, lepas ni kalau korang risau pengudaraan yang kotor sekeliling, korang bawa je b-Mola ni. 

Selain itu, ia juga dilengkapi dengan intercept PM2.5 and Dust yang mana ia dapat membantu untuk memerangkap debu dengan baik serta menghindarkan VOC (Volatile Organic Compound). Jadi, bukan udara korang sahaja bersih, habuk pun tak berani nak jatuh kat lantai. 

Dapatkan b-Mola Pada Harga Runtuh Dengan Promosi Lazada 12.12

Haa, dah tau apa antara manfaat produk ni serta tahap keberkesanan yang bagus daripada feedback pengguna, tunggu apa lagi? Korang patut dapatkan produk ini dan letak dekat rumah korang untuk pengudaraan yang bersih atau jadikan sebagai hadiah untuk hari Natal!

Kalau korang beli NCCO 1804 Air Purifier pada 12 hingga 14 Disember, korang dapat nikmati penjimatan hebat sehingga RM180 tau!(Harga asal: RM690). Klik di SINI.

Bukan itu sahaja, korang juga boleh nikmati penjimatan hebat sehingga RM1,623 dengan pembelian BM100 Air Purifier(Harga asal: RM3,701) serta PERCUMA NCCO 1804 bernilai RM690 tau! Wow, bestnya! Klik di SINI.

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk-produk daripada b-Mola pada harga runtuh dengan promosi Lazada 12.12 ini tau! Cepat, tanda kalendar korang sekarang dan add to cart terus, nanti senang terus check out je. 

Jangan lupa ikuti sosial media Instagram untuk perkembangan terkini. Untuk Maklumat lanjut mengenai b-Mola, layari laman web b-Mola atau boleh ikuti Shopee dan Lazada

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Teruskan membaca..
Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas