Connect with us

Oh! Media

Lepas Popcat, Game Baru Ini Pula Bakal Satukan Rakyat Malaysia. Jom Lawan!

Alif Satar zcity

Branded

Lepas Popcat, Game Baru Ini Pula Bakal Satukan Rakyat Malaysia. Jom Lawan!

Kalau sebelum ni, game Popcat menjadi sensasi di laman sosial kerana menjadi tumpuan rakyat seluruh dunia berlumba mencapai klik terbanyak. Tapi tahu tak ada satu game yang korang boleh join giveaway untuk menang hadiah? Dah la senang je.

Nak join game, korang kena tengok video ini. Kisahnya bermula bila Alif, Mugen dan Aki tak dapat lepak bersama disebabkan keadaan sekarang. Dorang pun lepak maya di Zoom dan layan game bersama.

Kalah main game punya pasal, dorang bergaduh dan tiba-tiba dorang termasuk ke dalam satu dunia game. Ah, sudah! Dalam game ni, ada cabaran kena dorang kena bekerjasama selesaikan untuk melawan Covid-19.

Nak join giveaway tu mudah je, korang kena perhati betul-betul sepanjang video dan kira RM1 coin yang dipaparkan sepanjang video. Lepas tu korang kena berbelanja e-baucar minimum RM10 di ZCity apps dan komen referral code korang pada ruangan komen pos Facebook Z City.

Kalau ada yang tak tahu, ZCity ni adalah apps yang tawarkan ganjaran, cashback dan diskaun. Menarik kan? Memang sesiapa nak berjimat wajib ada apps ni. Dengan kecanggihan teknologi sekarang yang memudahkan transaksi tanpa tunai, ada lebih sebab untuk korang install apps ni.

Nak isi minyak Petronas, Shell, guna Grab atau GrabFood, shopping online Lazada atau Shopee? Semua ni dan banyak lagi korang boleh beli dan redeem e-baucar dari ZCity tau. Siap dapat rebat lagi. Siapa tak nak kan potongan sehingga 15% tu?

Sebelum ada yang keliru, ZCity ni bukan e-wallet tau, cuma cashback dan instant rebate apps. Senang cerita, korang boleh install dan gunakan kemudahan e-baucar dan tebus instant rebate untuk lebih berjimat-cermat dalam berbelanja ketika keadaan ekonomi tidak menentu seperti sekarang.

Nak mula berjimat dan nikmati ganjaran? Muat turun dan daftar ZCity apps sekarang di sini: Android, IOS & HUAWEI dan mulakan berbelanja lebih bijak! Atau boleh juga scan QR kod di bawah:

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Teruskan membaco..
Anda mungkin juga menyukai...

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

To Top