Connect with us

Oh! Media

2 HARI SAJA!! CARSOME Autofair Tawar Diskaun Sehingga 10K & Freebies Kaw-Kaw Untuk Pengguna!

CARSOME AUTOFAIR

Branded

2 HARI SAJA!! CARSOME Autofair Tawar Diskaun Sehingga 10K & Freebies Kaw-Kaw Untuk Pengguna!

Memiliki kereta pasti menjadi impian semua, terutama sekali buat mereka yang baru bekerja. Namun akhir-akhir ni dapat dilihat kenaikan harga kereta tempatan dan antarabangsa yang dijual di pasaran.

Tak salah jika kami katakan harga ini agak membebankan dengan tingkat gaji minima di negara ini.

Tapi sebenarnya apa yang korang perlu tahu, jika nak memiliki sebuah kereta, tak semestinya korang kena beli kereta baru, sebab sekarang ni kereta terpakai juga mempunyai kualiti yang tip top tau!

Nasihat kami, korang kenalah cari trusted platform yang menjual kereta terpakai seperti CARSOME.

CARSOME Autofair, 2 hari dengan tawaran KAW-KAW JIMAT!

Berita baik untuk korang yang serius sedang mencari kereta terpakai, CARSOME akan mengadakan CARSOME Autofair (pada tarikh di bawah) dengan menawarkan diskaun sehingga RM10,000* dan deals menarik bernilai sehingga RM3,500*.

Tempat: CARSOME PJ Automall,Petaling Jaya, Selangor

Tarikh/Hari: 10-11 September 2022 (Sabtu & Ahad)

Masa: 9.00 AM- 6.00PM

Google Maps: https://goo.gl/maps/nM569jZEBh12QXmNA

Diskaun kereta sehingga RM10,000*

Siapa nak bagi diskaun kereta sehingga RM10,000* bila beli kereta? Hanya dekat CARSOME je, korang boleh dapat harga istimewa macam ni dengan pembelian kereta CARSOME Certified.

Deals istimewa bernilai sehingga RM3,500*

Bukan hanya boleh beli kereta pada harga diskaun, korang juga boleh dapat tawaran istimewa yang bernilai sehingga RM3,500 yang termasuk tinted kereta PERCUMA, servis baik pulih kenderaan PERCUMA untuk setahun dan upgrade waranti PERCUMA!

JIMAT BESAR NI!!!

Yuran tempahan serendah RM99 SAHAJA! Seriuslah?!

Masa CARSOME Autofair ni nanti, kalau ada kereta yang korang berkenan, korang kena cepat tau  sebab harga tempahan hanya RM99 je. Tapi pastikan korang sediakan dokumen seperti kad pengenalan, lesen memandu, slip gaji untuk 3 bulan, penyata bank untuk 3 bulan serta penyata KWSP atau sebarang bukti pendapatan yang lain.

Psstt.. Promosi ini hanya sah untuk kereta yang ditempah di CARSOME PJ Automall semasa CARSOME Autofair je tau!

Menangi pulangan tunai sehingga RM7,000. CAR-CHINGG!!!

Eh! Ada lagi tawaran menarik menanti mereka yang hadir dan membuat pembelian semasa CARSOME Autofair. Korang berpeluang untuk menang rebat tunai sehingga RM7,000. Wow!

Ikut je langkah kat bawah untuk menang:

Langkah 1: Lengkapkan pembelian kereta dengan CARSOME sepanjang tempoh promosi.

Langkah 2: Tunggu pengumuman pemenang. 7 orang pemenang bertuah bakal dipilih menjelang hujung September.

Langkah 3: Pemenang akan dihubungi melalui e-mel atau teks mesej. Pemenang-pemenang akan menerima pautan ke Google form yang mengandungi kuiz. 

Google form ini hendaklah dijawab dengan lengkap manakala soalan kuiz mesti dijawab dengan betul untuk menuntut pulangan tunai.

Promosi ini akan berlangsung sehingga 30 September 2022, khusus untuk mereka yang telah melengkapkan pembelian kereta bersama CARSOME.

3 kualiti utama CARSOME

Masih ragu-ragu? Ni kami nak kongsikan sikit kenapa CARSOME ni platform kereta terpakai yang paling dipercayai di pasaran.

1. Kereta yang dijual berkualiti– bukan senang tau nak melepasi standard CARSOME kerana setiap kereta CARSOME Certified telah lulus 175-titik pemeriksaan ketat untuk memastikan ia bebas daripada kerosakan seperti banjir dan kemalangan besar serta telah melalui Proses Pembaikpulihan CARSOME Certified di CARSOME Certified Lab.

2. Telus– Tidak berkompromi demi pengguna, CARSOME hanya menjual kereta yang memenuhi standard mereka. Malah bukan itu saja, di CARSOME tiada caj tersembunyi dikenakan dan kereta juga dijual pada harga yang tetap.

Pelanggan juga boleh mendapatkan laporan pemeriksaan penuh kendaraan di laman web serta paparan kenderaan menyeluruh 360 darjah (dalaman dan luaran). Macam ni barulah lega nak beli kereta!

3. Platform dengan pilihan kereta terbesar– tak jumpa kereta berkenan ke? Korang tak perlu risau, sebab CARSOME ialah platform menjual kereta terpakai terbesar dengan menawarkan sehingga 30 pilihan jenama. Korang pilih je nak kereta apa, mesti ada punya, tapi paling penting MESTILAH berkualiti!

Jangan lepaskan peluang beli kereta di CARSOME Autofair!

Sembang banyak pun tak guna, korang kena pastikan korang datang ke CARSOME Autofair pada 10-11 September ini dan pilih sendiri kereta yang korang idamkan!

Set reminder di Facebook supaya korang tak lupa. Sementara tu, jom lihat koleksi kereta terbesar CARSOME di SINI.

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas